Våra webbplatser

Våra webbplatser

Webbkarta        Press        Logga in        RSS

Translate

Webbkarta        Press        Logga in        RSS

Dela:

 Skriv ut sida

Ett förbund för anställda inom EFK

Alla medarbetare inom EFK kan bli medlemmar i  Evangeliska Frikyrkans Medarbetarförbund (EFKM). Du betalar en årlig medlemsavgift och det gör dig medlem. Det finns en styrelse som driver förbundet och varje år anordnar de en medarbetarkonferens för anställda i församlingarna.

Om Evangeliska Frikyrkans Medarbetarförbund

Evangeliska Frikyrkans Medarbetarförbund (EFKM) vill vara en mötesplats för ledare inom EFK och därigenom ge inriktning och utrustning som påverkar vår rörelse EFK, kristenheten och världen, samt främja gemenskapen mellan våra medlemmar. Vi vill därför arbeta för medlemmarnas fortbildning och andliga utveckling. Dessutom vill vi företräda medlemmarna i EFKM i gemensamma frågor och intressen utifrån deras tjänst, och stödja dem i deras roll som ledare. Läs stadgarna för EFKM.PDF

Följ oss gärna på Facebook!länk till annan webbplats

Nu åker vi! - EFKs största fortbildningsatsning någonsin!

Ett av de bästa sätten att lära sig att tillämpa missionsperspektivet i Sverige är att besöka EFKs medarbetare ute i världen. Därför kommer fortbildningssatsningar att äga rum utomlands även under 2017. Mer information om detta hittar du på www.facebook.com/Medarbetarforbundetlänk till annan webbplats. Du kan också läsa mer om satsningen och planerade resor häröppnas i nytt fönster.

De årliga Medarbetardagarna

Varje år anordnas det Medarbetardagar, en konferens för pastorer och ledare i EFK-församlingar samt för anställda inom organisationen. 2017 års Medarbetardagar hålls 7-9 november på Gullbrannagården utanför Halmstad. Temat är "Andlig fördjupning" och huvudtalare är Magnus Malm. Mer information kommer.

Lyssna på undervisning

Ladda ner ljudfiler från undervisningen på Medarbetardagarna 2016!

Ladda ner ljudfiler från undervisningen på Medarbetardagarna 2015!

Evangeliska Frikyrkan    Box 1624    701 16 Örebro    019 - 16 76 00     info@efk.se     webmaster@efk.se    Plusgiro: 900403-7    Bankgiro: 900-4037

Logotyp för Strateg Marknadsföring somar har gjort design och implementerat sidan.
Google+