Våra webbplatser

Våra webbplatser

Webbkarta        Press        Logga in        RSS

Translate

Webbkarta        Press        Logga in        RSS

Dela:

 Skriv ut sida

Välkommen till Evangeliska Frikyrkans extra kongress 2017

EFKs styrelse inbjuder EFKs samverkande församlingar till en extra kongress under Kristi Himmelfärdshelgen, 24-25 maj. Kongressen hålls i Parkteatern i Örebro.

Inför kongressen har även Forumsamlingar arrangerats på åtta olika platser runt om i Sverige. Läs mer om Forum-samlingarna här.

Forum orter


Bakgrund till extra kongress

Den senaste tiden i Evangeliska Frikyrkan har varit utmanande på flera sätt. En förtroendeklyfta uppstod mellan styrelsen och missionsdirektor Daniel Norburg. Detta resulterade i att Daniel Norburg den 3 mars sa upp sig från sin tjänst som missionsdirektor och lämnade alla sina uppdrag med omedelbar verkan. Ungefär samtidigt meddelade fyra styrelseledamöter, varav en var styrelsens ordförande, att de lämnar styrelsen. De fyra hade olika skäl till att de valde att lämna styrelsearbetet. Styrelsen vill gärna berätta att detta inte handlar om skillnad i några teologiska frågor eller om den inriktning som beslutats om i samband med det sk Omtaget. Mer information och bakgrund finns här.

Styrelsen kallar till en extra kongress för att kunna göra fyllnadsval till styrelsen och välja en ny ordförande. Extra kongress blir den 24-25 maj i Parkteatern, Örebro och ersätter representantskapsmötet 2017 som var planerat till den 20 juni under Torpkonferensen.

På följande sidor hittar du information om sådant som är bra att veta om extra kongressen, så som var och när den hålls och uppgifter om priser och betalning. Du hittar information om hur det fungerar med ombud.

Kostnad och frågor om anmälan

Anmäl dig till kongressen här (länk till anmälningsformulär).länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Kostnad för kongressen är 300 kr per person. I det priset ingår lunch och två fika på torsdagen samt omkostnader och handlingar. Återbetalning av kongressavgift sker endast mot sjukintyg. Har du frågor om anmälan? Kontakta projektledare Elin Gert, elin.gert@efk.se eller tel. 019-16 76 08.

Sprid information om kongressen i din församling!

Film om EFK

Vimeolänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Nedladdning låg kvalite.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Nedladdning hög kvalite.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


Evangeliska Frikyrkan    Box 1624    701 16 Örebro    019 - 16 76 00     info@efk.se     webmaster@efk.se    Plusgiro: 900403-7    Bankgiro: 900-4037

Logotyp för Strateg Marknadsföring somar har gjort design och implementerat sidan.
Google+