Våra webbplatser

Våra webbplatser

Webbkarta        Press        Logga in        RSS

Translate

Webbkarta        Press        Logga in        RSS

Högtidsgåva

Ge en present som glädjer många

Kanske har du någon i din närhet som fyller år eller som ska fira något särskilt. Vi har förslag på present! Ge en gåva till EFK och skriv ut ditt gåvoblad på direkten.

Dela:

 Skriv ut sida

Du kanske ska ge någon en födelsedagspresent men vet inte vad du ska ge? Ge en gåva till Evangeliska Frikyrkan och andra människor i Sverige eller andra länder får glädje av gåvan. Din vän får ett gratulationsblad som du själv skapar här.

Du kan välja mellan tre olika motiv och göra en personlig hälsning till den som ska uppvaktas. Du bestämmer själv vilket av de olika ändamål som finns att välja mellan som du vill att gåvan ska gå till. Du betalar med ditt bankkort och får möjlighet att skriva ut ditt gåvoblad direkt eller om du hellre vill ladda ner en pdf för att e-posta det till någon.

EFK hanterar dina inlämnade personuppgifter enligt Personuppgiftslagen.PDF EFK innehar 90-konto och är anslutna och kontrolleras av Svensk Insamlingskontrolllänk till annan webbplats.

Ge en hyllningsgåva och skapa gåvobladlänk till annan webbplats

Nedan ser du exempel på olika motiv som du kan välja bland beroende på vad det är för högtid du ska uppvakta.

tre olika motiv på högtidsblad att välja mellan

Evangeliska Frikyrkan    Box 1624    701 16 Örebro    019 - 16 76 00     info@efk.se     webmaster@efk.se    Plusgiro: 900403-7    Bankgiro: 900-4037

Logotyp för Strateg Marknadsföring somar har gjort design och implementerat sidan.
Google+