Våra webbplatser

Våra webbplatser

Webbkarta        Press        Logga in        RSS

Translate

Webbkarta        Press        Logga in        RSS

Barnhjälpen - en trogen hjälp till barn och unga

Barnhjälpen har funnits i över 30 år. Sedan dess har arbetet växt stadigt. Tusentals barn och ungdomar har fått en tryggare barndom och nya förutsättningar att möta vuxenlivet. Behoven är fortfarande stora. Vill du vara med och förändra barns liv är detta ett sätt att göra det på. Bli fadder!

Dela:

 Skriv ut sida

Barnhjälpen är en del av Evangeliska Frikyrkans internationella arbete och stödjer barn i Indien, Pakistan,Thailand, Brasilien, Paraguay, Peru, Centralafrikanska republiken, Tanzania, Moçambique, Swaziland, Ukraina och Egypten. Personer på plats prövar vilka barn som är i störst behov av hjälp. Barnen ges möjlighet att gå i skola, bo på skolinternat eller att vara på barn-, dag-, eller fritidshem. Mat och hälsovård ingår också. Utan detta stöd skulle många av barnen tvingas leva i mer utpräglad fattigdom och ensamma, utan mat, boende och omsorg.

Barnhjälpen behöver ett stort antal faddrar för underhåll till över 3 500 barn. Man kan bli fadder för en grupp av barn eller fadder för ett enskilt barn. Söndagsskolgrupper, arbetsplatser, klubbar och enskilda både i och utanför församlingarna finns med bland faddrarna. Anmäl dig gärna som fadder redan idag om du inte är det. Ditt engagemang behövs, det förändrar barns liv.

EFK hanterar dina inlämnade personuppgifter enligt PersonuppgiftslagenPDF och är anslutna och kontrolleras av Svensk Insamlingskontrolllänk till annan webbplats.

Bli fadder genom Barnhjälpen viawww.barnhjalpen.comlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Evangeliska Frikyrkan    Box 1624    701 16 Örebro    019 - 16 76 00     info@efk.se     webmaster@efk.se    Plusgiro: 900403-7    Bankgiro: 900-4037

Logotyp för Strateg Marknadsföring somar har gjort design och implementerat sidan.
Google+