Våra webbplatser

Våra webbplatser

Webbkarta        Press        Logga in        RSS

Translate

Webbkarta        Press        Logga in        RSS

Dela:

 Skriv ut sida

Få hem EFK i brevlådan

Vill du hålla dig uppdaterad om vad som händer i andra församlingar och församlingarnas gemensamma arbete i Sverige och världen? Vill du vara med i förbön? Här nedan presenteras fem publikationer som du kan ladda ner eller beställa hem i brevlådan.

Tidningen Direkt

Evangeliska Frikyrkan ger fem gånger per år ut en tidning med namnet Direkt. I den skildras vad som är på gång i församlingsrörlesen, till exempel vår gemensamma mission, våra församlingar, människor och händelser. Alla som är med i en församling inom Evangeliska Frikyrkan får tidningen Direkt gratis. Får du den inte? E-posta oss ditt namn och din adress. EFK hanterar dina inlämnade personuppgifter enligt PersonuppgiftslagenPDF.

Specialnummer av tidningen Direkt 2017

Ett magasinsnummer som kommer ut en gång per år i början på året. I reportage, artikel och notisform berättar vi om vad som sker inom Evangeliska Frikyrkan, både nationellt och internationellt under 2016. En närmare presentation av utsända missionärer finns som bilaga. Även en förteckning av vilken verksamhet som finns samt vilket dess insamlingsbehov är. Tidningen är gratis och har du inte fått den så går det bra att beställa den.

Årsbok för verksamhetsåret 2015

Här hittar du EFKs årsbok för 2015. Evangeliska Frikyrkans årsredovisning ger dig förutom den ekonomiska redovisningen även kunskap om hur organisationen EFK fungerar. E-posta ditt namn och din adress så skickar vi ut en årsbok per post till dig.

Väggalmanacka för dig

Varje år görs en väggalmanacka med bl.a. bilder från EFKs missionsfält. För varje månad finns det en text och ett inbetalningskort där du har möjlighet att stödja den mission som EFK har runt om i världen. Almanackan skickas ut till i nov-dec varje år till personer som gett en gåva till EFK under året eller om man är Direktprenumerant.


EFK 2020

EFK 2020 är en liten skrift där det kortfattat beskrivs vad EFKs församlingar drömmer om ska ske de närmaste tio åren. I den finns bland annat utmaningar och gemensamma mål för församlingarna. Den antogs av Kongressen 2010. Ladda ner denPDF och använd den i församlingens arbete.

Evangeliska Frikyrkan    Box 1624    701 16 Örebro    019 - 16 76 00     info@efk.se     webmaster@efk.se    Plusgiro: 900403-7    Bankgiro: 900-4037

Logotyp för Strateg Marknadsföring somar har gjort design och implementerat sidan.
Google+