Våra webbplatser

Våra webbplatser

Webbkarta        Press        Logga in        RSS

Translate

Webbkarta        Press        Logga in        RSS

Dela:

 Skriv ut sida

Medarbetare till Sverigekontoret och Ge för livet Second hand

Här hittar du lediga tjänster vid Evangeliska Frikyrkans Sverigekontor i Örebro eller inom butikskedjan Ge för livet Second handlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

EFK är en församlings- och missionsrörelse bestående av cirka 300 samarbetande församlingar som tillsammans har drygt 33 000 medlemmar. Organisationen har cirka 110 anställda och verksamheten omfattar både arbete i Sverige och internationellt. I Sverige utgår arbetet från flera olika arbetsplatser och internationellt finns tre missionscenter. EFKs vision är ”Växande församlingar förmedlar hela evangeliet till hela människan över hela världen”.

 

* Kommunikatör med inriktning mot webb och grafisk formgivning

För Evangeliska Frikyrkan, EFK, är kommunikation viktigt. Att kommunicera budskap både internt med personalen och inte minst externt med alla samarbetande församlingar har hög prioritet.

Som kommunikatör ingår du i Team kommunikation som är en del av EFKs resursavdelning. Du kommer att vara en del i EFKs kommunikationsarbete som går in i ett nytt förhållningssätt där sociala medier och olika digitala informationsflöden dominerar mer än tidigare.

Som kommunikatör kommer du att:

 • ansvara för EFKs webbplats
 • vara huvudredaktör för EFKs webbplats
 • arbeta som formgivare för EFKs löpande publikationer samt arbeta med grafisk formgivning, idéarbete och projektledning för andra enheter
 • skriva kortare och längre texter för olika publikationer.
 • vara bollplank/teknisk hjälp för andra webbplatser knutna till EFK.

Vi ser gärna att du har en eller flera av dessa egenskaper:

 • Högskoleexamen inom medie- och kommunikationsvetenskap eller motsvarande erfarenhet.
 • Utbildning för att arbeta i och leda projekt eller motsvarande erfarenhet.
 • Flera års erfarenhet av liknande arbete, gärna inom ideell eller offentlig sektor.
 • IT-vana och erfarenhet från att professionellt kommunicera via sociala medier.
 • Erfarenhet av att jobba med något webbpubliceringssystem, t.ex Sitevision.
 • Erfarenhet av att jobba med Adobes programvaror.
 • Goda kunskaper och förmåga att uttrycka dig i skrift och tal på såväl svenska som på engelska.

För att lyckas i ditt arbete behöver du dela Evangeliska Frikyrkans vision och värderingar. Eftersom EFK är en missionsrörelse och har verksamhet över hela världen är det meriterande om du har erfarenhet av internationell verksamhet.

Vi erbjuder dig en utvecklande och varierande tjänst under ett halvår då vi söker en vikarie för vår kommunikatör som ska vara föräldraledig till 31 januari 2018. Tjänsten är ett vikariat på 100 % med placering i Örebro. Tillträde i augusti eller enligt överenskommelse.

Vill du veta mer, kontakta David Gelinder, Teamledare Team Kommunikation, david.gelinder@efk.se, 070-109 34 32. Facklig representant: Rune Jonsson, rune.jonsson@efk.se, 070-291 07 93.

CV och personligt brev skickas per e-post till David Gelinder, david.gelinder@efk.se, senast den 25 maj 2017. Vi behandlar ansökningar löpande, så vänta inte med din ansökan. Vi vill i organisationen verka för en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk mångfald.


 

* Evangeliska Frikyrkan söker HR-generalist

Evangeliska Frikyrkan (EFK) söker en HR-generalist till Sverigekontoret i Örebro. Som HR-generalist ingår du i Team Personal, hanterar cirka 100 anställningar, och fungerar som stöd till organisationens chefer. Vi söker dig som vill arbeta övergripande med personalfrågor.

Ditt uppdrag kommer vara att arbeta strategiskt och utveckla verksamheten och processer inom personalfrågor. Du arbetar samtidigt operativt med personalärenden och coachande gentemot EFKs chefer. Team Personal består idag av HR-generalisten och två personalekonomer. EFKs anställda och chefer finns både i Sverige och utomlands varför båda perspektiven är viktiga i ditt uppdrag.

Vi vill att du har:

 • PA-utbildning med högskoleexamen
 • Erfarenhet inom yrket från en större organisation
 • Erfarenhet av chefscoachning
 • Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift

Vi vill också att du delar EFKs visioner och värderingar. Då EFK är en missionsrörelse och har verksamhet över hela världen är det meriterande om du har erfarenhet av internationell verksamhet och/eller ideell sektor.

För att lyckas i ditt arbete behöver du trivas med att arbeta med övergripande frågor, driva och utveckla processer, se helhetsperspektivet inom personalfrågor, identifiera behov och komma med lösningar. Samtidigt kommer du arbeta operativt med exempelvis rekrytering, arbetsmiljö, internkommunikation och kompetensutveckling samt personaladministration såsom avtal, nyckeltal, medarbetarundersökning, utvecklingssamtal och jämställdhet. Du har en styrka i att bygga förtroendefulla relationer och utveckla både verksamheter och människor. Du är en duktig kommunikatör och inspiratör, du arbetar strukturerat och med framförhållning.

Vi erbjuder dig en utvecklande och varierande tjänst. Anställningen är på 80-100 % med placering i Örebro. Tillträde den 24 juli eller enligt överenskommelse. Vi behandlar ansökningar löpande, så vänta inte med din ansökan. Vi vill i organisationen verka för en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk mångfald.

Vill du veta mer, kontakta Johanna Davén, Chef för Resursavdelningen, johanna.daven@efk.se, 0703-90 31 21 eller Elin Henriksson, nuvarande HR-generalist, elin.henriksson@efk.se, 0702-18 48 14.

Facklig representant: Rune Jonsson, rune.jonsson@efk.se , 019-167600.

CV och personligt brev skickas per e-post till Johanna Daven, johanna.daven@efk.se, senast den 31 maj 2017.

 

* Evangeliska Frikyrkan söker ytterligare en vaktmästare för fastighetsskötsel

Götabro/Torp har en lång och anrik historia och har bl.a. fått vara platsen där många pastorer och evangelister inom Evangeliska Frikyrkan har utbildats. Anläggningen har en målsättning att den ska vara en plats där människor, genom konferenser och andra arrangemang, både kan komma till tro och växa vidare i sin tro.

På Götabro är det Örebro folkhögskola som idag driver verksamheten. Här är det verksamhet året om och basen är skoldelen som har ca 40-60 bibelskoleelever under läsåret. Under sommaren genomförs diverse konferenser, förutom EFKs egna arrangemang Torpkonferensen och Frizon.

I Örebro finns EFKs Sverigekontor och Örebro Missionsskola där det arbetar cirka 45 personal och 70 studenter på Akademi för Ledarskap och Teologi.
Du kommer ingå i en vaktmästarpool tillsammans med två kollegor där ni tillsammans sköter om de olika fastigheterna på Götabro/Torp och i Örebro.

Vaktmästartjänsten omfattar:

 • Götabro kurs- och konferensgård, konferensplats Torp och Torps gård (egendom) med åkermark och skog på ca 100ha
 • Sverigekontoret och Örebro Missionsskola
 • Skötsel, reparation och underhåll av fastigheterna enligt beskrivning ovan
 • Visst handledaransvar för personer som gör ideela insatser och personer via arbetsmarknadsåtgärder
 • Park och trädgårdsskötsel med olika markarbeten (gräsklippning, snöröjning)
 • Att delta i arbetet med olika förberedande och återställandeinsatser kring konferenserna
 • Skötsel av värmeanläggning/ fliseldning
 • Skötsel och underhåll av maskinpark

Vi söker dig som har praktiskt/tekniskt handlag och dokumenterad yrkeserfarenhet inom området. Du har bredd i ditt kunnande kring fastighetsfrågor och vana av projektledning. Du delar EFKs tro och värdegrund. Du har B-körkort och kan köra traktor och lastmaskin.

Tjänsten är en tillsvidareanställning om 80 % med placering på Torps egendom, med tillträde snarast. Vi behandlar ansökningar löpande, så vänta inte med din ansökan. Vi tillämpar provanställning 6 månader. Vi vill i organisationen verka för en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk mångfald.

Vid frågor om tjänsten kontakta Bernth-Åke Ottosson, bernth-ake.ottosson@efk.se , 070-3700043.
Facklig representant: Rune Jonsson, rune.jonsson@efk.se , 019-167600.

CV och personligt brev skickas per e-post till, Johanna Davén, johanna.daven@efk.se , senast 2017-05-30

 

Relaterad information

Liknande sidor på efk.se

Evangeliska Frikyrkan    Box 1624    701 16 Örebro    019 - 16 76 00     info@efk.se     webmaster@efk.se    Plusgiro: 900403-7    Bankgiro: 900-4037

Logotyp för Strateg Marknadsföring somar har gjort design och implementerat sidan.
Google+