Våra webbplatser

Våra webbplatser

Webbkarta        Press        Logga in        RSS

Translate

Webbkarta        Press        Logga in        RSS

Dela:

 Skriv ut sida

Ta ditt nästa steg med en kurs i vår!

I vår finns en mängd olika kurser för dig som vill ta nästa steg i att utvecklas för att tjäna Gud och andra, för pastorer, missionsråd och församlingsmedlemmar.

Få verktyg för att berätta om Jesus

Välkommen på Following & Fishing - efterföljelsen och de goda nyheterna: en träningsdag för alla som vill göra människor till lärjungar, där du får lära dig verktyg som fungerar. Under våren arrangeras dagen på sju platser i landet: Linköpinglänk till annan webbplats, Stockholmlänk till annan webbplats, Arbogalänk till annan webbplats, Karlstadlänk till annan webbplats, Gammelstadlänk till annan webbplats, Falunlänk till annan webbplats, Örebro.öppnas i nytt fönster

Fortbildning och retreater för pastorer

Under våren arrangeras olika kurstillfällen och retreater för pastorer i rörelsen: Kursdag om tystnadsplikt 1 marslänk till annan webbplats, Kursdag om vigslar 1 marslänk till annan webbplats, två fortbildningsresor i serien Nu åker vi och Retreat på Bjärka-Säblänk till annan webbplatsy 8-12 maj.

Fördjupas i missionsförståelse

I mars startar Missionsakademinlänk till annan webbplats - en kurs under året för alla missionsråd och missionsintresserade i församlingarna. Kom med och förjupas i din förståelse av mission, dela erfarenheter med andra missionsråd och involveras i vårt stora gemensamma internationella arbete. Anmäl dig senast 22 februari!

Kurs för dig som är eller vill bli aktiv i förbönssamtal

Elimkyrkan Skärholmen, Stockholm, arrangerar 16-18 mars kursen Inre helande och upprättelse. Kursen vänder sig till dig som är, eller vill bli, aktiv i förbönssamtal. Den ger också bra verktyg till dig som vill vara en lyssnande och bedjande människa. Liknande kurser har tidigare hållits i Salemkyrkan i Vargön.

Övriga kurser:

  • Vill du göra lärjungar som gör lärjungar och vara en del av en framväxande gräsrotsrörelse av enkla, missionella församlingar? Nätverket Simple church anordnar en träningshelg i Uppsala, 31 mars-2 april!
  • Heart for Muslims är en återkommande konferens som alltid är uppskattad. Välkommen till vårens Heart for Muslims-dag i Örebro den 11 mars!


Känner du till fler kurser, tipsa osslänk till annan webbplats så får fler i rörelsen ta del av kurstillfällen som finns!

Evangeliska Frikyrkan    Box 1624    701 16 Örebro    019 - 16 76 00     info@efk.se     webmaster@efk.se    Plusgiro: 900403-7    Bankgiro: 900-4037

Logotyp för Strateg Marknadsföring somar har gjort design och implementerat sidan.
Google+