Våra webbplatser

Våra webbplatser

Webbkarta        Press        Logga in        RSS

Translate

Webbkarta        Press        Logga in        RSS

Dela:

 Skriv ut sida

Nytt nummer av Direkt ute nu!

Senaste numret av Direkt är fyllt av inspirerande möten och konkreta råd på temat "Intregration på riktigt"! I dagarna landar tidningen i brevlådorna.

I tidningen får du möta fem personer i rörelsen som delar med sig av sina berättelser om integration och att visa mer kärlek till sin nästa.

Du hittar också tips på hur ni kan arbeta med integration i din församling. Ta del av enkla råd om hur ni kan komma igång och vidare, och få massa tips på bra verktyg och resurser som är till hjälp i arbetet.

Läs tidningen direkt på webben här!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Vill du ha den hem i brevlådan? Skicka ett mejl till info@efk.se så skickar vi den till dig. Du kan också skriva upp dig som prenumerant så får du tidningen hem gratis fem gånger per år.

 

I notisen om förtydligade baskriterier och nya kategorier av missionärer (s. 14 i tidningen) står en hänvisning om att mer information finns på EFKs hemsida. Några formuleringar i baskriterierna och kategorierna är inte helt färdiga ännu, men de kommer att presenteras på webben under december månad.

Evangeliska Frikyrkan    Box 1624    701 16 Örebro    019 - 16 76 00     info@efk.se     webmaster@efk.se    Plusgiro: 900403-7    Bankgiro: 900-4037

Logotyp för Strateg Marknadsföring somar har gjort design och implementerat sidan.
Google+