Våra webbplatser

Våra webbplatser

Webbkarta        Press        Logga in        RSS

Translate

Webbkarta        Press        Logga in        RSS

Dela:

 Skriv ut sida

Höstens fokus för EFK

Hösten är en intensiv och spännande tid då församlingars verksamhet rivstartar efter sommarens semestrar och ledigheter. Inom EFK finns det över 300 församlingar som varje vecka samlas för gudstjänst, söndagsskolor, körer, evangelisation och flyktingengagemang. Fantastiskt!

Mitt i allt engagemang bland församlingarna så finns det några saker som EFK särskilt fokuserar denna höst. Särskilt viktigt är att se och utrusta en rörelse av missionella församlingar som delar evangeliet och gör lärjungar. Under hösten kommer det anordnas helgkurser med Steve Addisson som ger enkla verktyg för att föra människor till tro och göra lärjungar. Läs mer på www.efk.se/addisonlänk till annan webbplats

Tydligare och starkare nätverk

Under hösten kommer EFK även arbetar för att få ett tydligare och starkare nätverk. Målet är att ingen EFK-församling ska sakna ett nätverk att relatera till. Arbetet med att identifiera och förlösa hubbar kommer även att intensifieras för att möjliggöra ett mer nätverksbaserat arbetssätt i rörelsen.

Övriga områden som fokuseras är ett nystartat flykting- och integrationsprojekt, ett mer flexibelt sändande och ett nytt sätt att tänka och arbeta kring församlingsgrundande.

Läs mer om höstens fokus för EFK på Daniel Norburgs blogglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Utmanas, inspireras och var med på resan!

Evangeliska Frikyrkan    Box 1624    701 16 Örebro    019 - 16 76 00     info@efk.se     webmaster@efk.se    Plusgiro: 900403-7    Bankgiro: 900-4037

Logotyp för Strateg Marknadsföring somar har gjort design och implementerat sidan.
Google+