Våra webbplatser

Våra webbplatser

Webbkarta        Press        Logga in        RSS

Translate

Webbkarta        Press        Logga in        RSS

Dela:

 Skriv ut sida

Försök till statskupp i Turkiet

Igår genomfördes ett försök till statskupp i Turkiet. EFK har länge arbetat i landet och har medarbetare som arbetar där.

Ett försök till statskupp har genomförts i Turkiet. Undantagstillstånd med militär på gatorna, stor oro och förvirring råder. Vi har flera medarbetare som verkar i landet men ingen av dem är i landet just nu. Bed för våra medarbetare, våra lokala partnerorganisationer och deras personal samt våra trossyskon i Turkiet. Bed också att våld inte ska få grepp om landet.

Bed också för vår partner SAT-7 Turk och deras personal. Att arbeta med media är känsligt i ett land som detta och speciellt i en sån här situation. Några av deras personal skulle flyga igårkväll, men flygplatserna är stängda och de rapporterar om utegångsförbud.

På morgonen idag hör vi rapporter om att militären har gett upp och att statskuppsförsöket misslyckades. Återstår att se hur detta utvecklar sig. Men som sagt, be gärna för våra medarbetare som arbetar i landet och för våra samarbetspartners.

Rapportering sker även på EFKs Facebook-sida, www.facebook.com/evangeliskafrikyrkanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster .


Evangeliska Frikyrkan    Box 1624    701 16 Örebro    019 - 16 76 00     info@efk.se     webmaster@efk.se    Plusgiro: 900403-7    Bankgiro: 900-4037

Logotyp för Strateg Marknadsföring somar har gjort design och implementerat sidan.
Google+