Våra webbplatser

Våra webbplatser

Webbkarta        Press        Logga in        RSS

Translate

Webbkarta        Press        Logga in        RSS

Dela:

 Skriv ut sida

Varva för världen på fem platser!

Varva för världen gjorde premiär på Torpkonferensen förra året - och det blev succé! Sedan dess har många människor på olika platser deltagit i loppet där varje varv blir till hjälp för krisdrabbade. I år anordnas Varva för världen på fem platser. Först ut är Falun nu på lördag, 16 april.

Øyvind Tholvsen, programledare för Sverigeprogrammet, i premiärloppet på Torp förra året.

Falun, Linköping, Torpkonferensen, Jönköping och Rumskulla. På dessa platser anordnas i år loppet Varva för världen, där det gäller att samla sponsorer och gå, lunka eller springa så många varv man kan för att samla in pengar till nödställda i världen.

I Falun satsar Lugnetkyrkan stort nu på lördag 16 april. Förutom Varva för världen anordnar man också en loppis. Pengarna som kommer in under dagen går till EFKs insatser för flyktingar i Syrien, Libanon, Serbien och Kroatien. Loppisen är igång kl 10-14 på lördag och uppvärmningen inför loppet börjar kl 11.00. Starten går sedan kl 12.00. Anmäl dig till loppet här!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Tillbaka på Torp i år

Varva för världen anordnas på ytterligare fyra platser i år: Linköping 24 april, Jönköping 11 september, Rumskulla 18 september och - såklart - Torpkonferensen på torsdagen den 23 juni. Kom och var med i en folkfest som blir till glädje för många både nära och långt borta!

Läs mer: www.varvaförvärlden.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Evangeliska Frikyrkan    Box 1624    701 16 Örebro    019 - 16 76 00     info@efk.se     webmaster@efk.se    Plusgiro: 900403-7    Bankgiro: 900-4037

Logotyp för Strateg Marknadsföring somar har gjort design och implementerat sidan.
Google+