Våra webbplatser

Våra webbplatser

Webbkarta        Press        Logga in        RSS

Translate

Webbkarta        Press        Logga in        RSS

Dela:

 Skriv ut sida

Carola kommer till Torpkonferensen

I midsommarveckan är det återigen dags för Torpkonferensen. Konferensen firar i år 130 år och programmet är som vanligt fullspäckat med talare och artister. Ungdomsrörelsen Soul Survivors grundare Mike Pilavachi är en av talarna och på midsommarafton håller Carola konsert i Ladan. Temat för konferensens är Exodus – befriad och sänd.

Carola håller konsert på midsommarafton. Foto Rickard Eriksson

– Jag längtar redan till årets Torpkonferens, säger Daniel Norburg, EFKs missionsdirektor. Det är den 130:e konferensen sedan starten 1887 – det är vad jag vet världsrekord! Vi har även gjort klart med en rad mycket spännande talare, sångare och musiker. Bland annat möter vi Soul Survivors grundare Mike Pilavachi, som vi tror kommer att inspirera och utmana besökare på ett alldeles särskilt sätt.

Doug Seegers, Peter Hallström och Minns du sången är några av de konserter som kommer att hållas under veckan. Carola som ska på sommarturné i sommar kommer med sitt band att ha en konsert på midsommarafton.

Tema "Exodus – befriad och sänd"

Konferensens tema handlar om att åter ta del av Guds löften och utgår från Andra Moseboken.

– Jag är väldigt glad över årets tema: Exodus – befriad och sänd! Ett tema och en bibelbok med så mycket att ta tag i och som jag tror kan hjälpa oss som Guds folk i den tid vi lever i just nu. Det innebär bland annat att vi under förmiddagarnas bibelstudier alldeles särskilt kommer att ägna oss åt Andra Moseboken, berättar Daniel.

Barnen och ungdomarna kommer också att känna igen sig under årets konferens, med kalasmöten, Schvung, Diggit och nattmöten. Det blir som vanligt en konferens för hela familjen.

Torpkonferensen pågår mellan 20 och 26 juni. Läs mer på Torpkonferensens hemsida!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Evangeliska Frikyrkan    Box 1624    701 16 Örebro    019 - 16 76 00     info@efk.se     webmaster@efk.se    Plusgiro: 900403-7    Bankgiro: 900-4037

Logotyp för Strateg Marknadsföring somar har gjort design och implementerat sidan.
Google+