Våra webbplatser

Våra webbplatser

Webbkarta        Press        Logga in        RSS

Translate

Webbkarta        Press        Logga in        RSS

Dela:

 Skriv ut sida

Öppna kyrkan - ny resurssida för församlingar som vill hjälpa nyanlända

Nu finns sidan Öppna kyrkan! Här har vi samlat resurser för dig som vill öppna kyrkan för asylsökande och nyanlända och jobba med flyktingar i ditt närområde.

Öppna kyrkan (www.oppnakyrkan.se)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster är fylld med information, inspiration och tips för alla som möter flyktingar eller andra som sökt sig till Sverige från andra länder.

– Det sista året har vi sett den största vågen av flyktingar till Sverige i modern tid och detta har många församlingar mött genom att öppna upp och bjuda in till bland annat språkcafé och svenskundervisning. Som ett led i att stödja församlingar i detta arbete har vi lanserat denna hemsida, berättar Markus Sand, samordnare för EFKs arbete i flyktingsituationen, som står bakom initiativet.

Det finns också en facebook-sida som är kopplad till hemsidan, Facebook.com/oppnakyrkanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, där namnet "Öppna kyrkan" ersätter det tidigare "Forum för mångkultur och religionsmöte".


Evangeliska Frikyrkan    Box 1624    701 16 Örebro    019 - 16 76 00     info@efk.se     webmaster@efk.se    Plusgiro: 900403-7    Bankgiro: 900-4037

Logotyp för Strateg Marknadsföring somar har gjort design och implementerat sidan.
Google+