Våra webbplatser

Våra webbplatser

Webbkarta        Press        Logga in        RSS

Translate

Webbkarta        Press        Logga in        RSS

Dela:

 Skriv ut sida

Frizon släpper liveskiva!

16 oktober släpper Frizon en liveskiva från årets festival. Skivan innehåller sånger från gudstjänsterna i Ladan. Ellen och John Vingren med team leder oss i både gamla och nya sånger. Med på skivan finns bland annat ”Du är på riktigt” som skrevs särskilt till årets festival som hade temat Drömmar.

- Frizon har alltid haft en önskan om att få vara med och ge och påverka mer än under festivaldagarna, berättar Elin Gert, ny projektledare i Team Event inom EFK. Hon har funnits med i arbetet med Frizon de senaste åren.

- Vi har bland annat gett ut en bok om kroppen, släppt lovsången Mod och i år gav vi tillsammans med Bibeln idag ut en bibelläsningsplan, fortsätter hon. Under några år har vi haft tankar på att spela in en liveskiva och i år blev det äntligen av. Det känns fantastiskt roligt! Vi hoppas att Frizon, i och med skivan, får fortsätta vara med och betjäna människor och sammanhang och inspirera till att drömma.

Skivan är samarbete med David Media och släpps den 16 oktober. Du kan förbeställa här den redan i daglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Evangeliska Frikyrkan    Box 1624    701 16 Örebro    019 - 16 76 00     info@efk.se     webmaster@efk.se    Plusgiro: 900403-7    Bankgiro: 900-4037

Logotyp för Strateg Marknadsföring somar har gjort design och implementerat sidan.
Google+