Våra webbplatser

Våra webbplatser

Webbkarta        Press        Logga in        RSS

Translate

Webbkarta        Press        Logga in        RSS

Dela:

 Skriv ut sida

På gång just nu!

Här finns en kalender där du kan se vad som är på gång av arrangemang för dig ledare bland främst barn,unga och familjer.

På gång!

Här ser du något av vad som är på gång för dig med fokus på barn och familj. Har din församling exempelvis en ledar/seminariedag ni vill inbjuda fler till, välkommen att slå ett slag för den här!

Några församlingar kommer också att ha en "I Trygga Händer-kurs" i höst, kanske något även för din församling? Har du missat att kolla in vår webbkurs "Leva församling"? Den ger dig fyra bra ledarsamlingar med både undervisning och samtalsunderlag. Du hittar den här.öppnas i nytt fönster Titta gärna runt bland de olika flikarna på denna sida. Här finns en hel del matnyttigt.

Februari 2017

  • 3-5 februari är det dags igen för  Jesus till barnen-konferensen. Denna gång i Filadelfiakyrkan Stockholm. Ni som varit med förut vet att det är en riktig höjdarkonferens för alla som på olika sätt jobbar med och möter barn utifrån våra församlingar. Vi har nu möjlighet att ta emot cirka 2000 deltagare.Ett hett tips är att åka några från församlingen... och ta gärna med pastor/församlingsledare! Anmäl dig i god tid!
    Mer info finns på: http://barnledarkonferens.se/länk till annan webbplats


I vår kalender hittar du fler arrangemang!Relaterad information

Liknande sidor på efk.se

Evangeliska Frikyrkan    Box 1624    701 16 Örebro    019 - 16 76 00     info@efk.se     webmaster@efk.se    Plusgiro: 900403-7    Bankgiro: 900-4037

Logotyp för Strateg Marknadsföring somar har gjort design och implementerat sidan.
Google+